Társoldalunk:

Csercseszov: Ezt a hat pontot nem adta senki ajándékba

2022.10.06. 21:25

Csütörtök este a Ferencváros 4-1-re kikapott a szerb Crvena zvezda otthonában az Európa-liga H csoportjának 3. fordulójában. A találkozó után Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője, az M4 Sport kamerája előtt azt mondta, csapata az első bekapott gól után nem tudta felvenni a ritmust.

„Úgy gondolom az 1-0-s eredményig nem nagyon hagytunk teret az ellenfélnek, de aztán játékba lendült az ellenfél. Természetesen az 1-0 benne van a fociban, de fel kellett volna vennünk a ritmust. Nem mutattunk igazi karaktert a pályán, vissza kellett volna térnünk a meccsbe. Három nap múlva a Debrecen ellen játszunk, hogy mi lesz egy hét múlva, arra nem gondolunk. Először is ki kell elemezni a mai meccset. Ezt a 6 pontot nem adta senki ajándékba. Minden pontért meg kell harcolni és ez a magyar bajnokságban is így van" – értékelt a lefújás után a Fradi edzője. 

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a Rajko Mitics StadionbanForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A csoportot a Monacóval szembeni jobb egymás elleni eredménynek köszönhetően továbbra is vezeti a hatpontos Ferencváros.

A jövő csütörtöki negyedik fordulóban megismétlődik ez a párharc, de akkor a zöld-fehérek otthonában, a Groupama Arénában lesz a meccs.