Német focistát igazolt az Újpest

2022.10.06. 15:05

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a fiatal német középpályást, Luis Jakobit.

A klub beszámolója szerint Luis Jakobi 2001. december 15-én született Lautzenhausenben. Labdarugó karrierjét a Mainz 05 utánpótlásában kezdte meg és lépkedett sorban a korosztályokban előre. A mainziak U19-es együtteséből a SpVgg Greuther Fürth második csapatához került, majd a tavalyi szezont a Türkgücü Münchenél fejezte be.

A 177 centiméter magas futballista a pálya közepén érzi otthonosan magát, ott is leginkább védekező, illetve középső középpályásként számítottak rá eddigi vezetőedzői.

Luis Jakobi Újpesten folytatja a páylafutásátForrás: ujpestfc.hu

"Szia Újpest!" - kezdte magyarul az interjúját a német focista. - Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Újpesten, örömmel tölt el, hogy a klubbal és a klubbért dolgozhatok ebben a gyönyörű közegben, ebben a fantasztikus Stadionban. Remélem, hogy amint beilleszkedtem már a mérkőzéseken is szerepet kapok és hozzásegíthetem a csapatot a sikerekhez. Sokat fogok dolgozni az edzéseken és harcolni a pályán játékostársaimért, a teljes stábért és természetesen a szurkolókért is" - tette hozzá.

Az Újpest játékosa a 39-es számú mezben léphet majd pályára a jövőben.

Ajánlataink