Vágólapra másolva!
Az újonc Kecskemét egy egészen őrült végjátékot hozó meccsen 2-1-re nyert az Újpest otthonában és pillanatnyilag vezeti a magyar bajnokságot. A hosszabbításban a vendégek kapusa fejjel védett egy tizenegyest, de brutális erővel találta el a labda, végül hordágyon kellett levinni a pályáról.

A kecskemétiek az egész meccs folyamán jól védekeztek, és ez az utolsó percekben sem változott, de mivel Varga Bence kapus a tizenhatoson belül buktatta Giuseppe Borellót, tizenegyest kapott az Újpest.

A sértett nem tudott szépíteni, mivel fejbe lőtte a vetődő Vargát, akit a hősies védés után a mentők hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállítottak.

Hamarosan újra hosszú percekre megállt a játék ápolás miatt, ugyanis egy újpesti és egy kecskeméti játékos a levegőben brutálisan összefejelt. Diaby a 104. percben még szépített, és az egyenlítésre is volt esélyük a hazaiaknak, végül nem sikerült pontot szerezniük. A mérkőzés a sok sérülésnek és ápolásnak köszönhetően elképesztően sokáig, 106 percig tartott.

A mérkőzés összefoglalója a linkre kattintva megtekinthető.