Vágólapra másolva!
Gulácsi Péter, a magyar válogatott és a német RB Leipzig kapusa a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája mérkőzésén szenvedett térdszalagszakadást. Az 51-szeres válogatott kapust vasárnap megműtötték Innsbruckban, ezek után pedig üzent a szurkolóknak, akik rengeteg jókívánságot küldtek neki a súlyos sérülését követően.

„Tegnap sikeres műtétem volt Innsbruckban. Nagyon szépen köszönöm Dr. Finknek, a Hochrum magánklinikának és az RB Leipzignek, hogy a lehető legjobb kezelésben részesülhettem.

Természetesen ez egy nehéz pillanat a karrieremben, de hiszem, hogy van benne lehetőség is. Keményen fogok dolgozni minden nap, hogy még jobban és erősebben térjek vissza.

Gulácsi Péter hosszú hónapokig nem védhet Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Jan Woitas

A feleségem, a gyermekeim, a családom, a barátaim és az RB Leipzignél dolgozók támogatásával biztos vagyok benne, hogy képes leszek erre.

Köszönöm a biztató szavakat, amiket küldtetek és a csapatomnak, hogy mindig mellettem áll, ami nagyon sokat jelent!

Alig várom, hogy mindnyájatokkal újra találkozhassunk a Stadionban!

Péter" – írta Gulácsi Péter a hivatalos közösségi oldalán.

Az 51-szeres magyar válogatott kapus a Celtic elleni BL-meccs 10. percében kapott a térdéhez egy rossz mozdulat következtében. Gulácsi Péternek egy gyors irányváltás után bicsaklott meg a térde, ami után ápolni kellett.

Az már az ápoló személyzet magatartásán is látni lehetett, hogy aggódnak az orvosok, végül hordágyon vitték le a pályáról a Lipcse csapatkapitányát, akinek a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.