"Hatvan perc után leálltunk" - így magyarázta a Fehérvár edzője az újabb kellemetlen vereséget

BORIS, Michael
Budapest, 2022. április 10. Michael Boris fehérvári vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott MTK Budapest - MOL Fehérvár FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2022. április 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 4. fordulójából elhalasztott MOL Fehérvár FC-Újpest FC mérkőzést Branko Pauljevics góljával 1-0-ra a vendégek nyerték. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Az Újpest vezetőedzője, Milos Kruscsics arról beszélt, számítottak rá, hogy nehéz mérkőzés vár rájuk a MOL Fehérvár ellen - írja az nso.hu.

„Győzni akartak, hiszen volt néhány botlásuk az elmúlt időszakban. Ráadásul remek játékosaik vannak. Ennek megfelelően az első tíz-tizenöt perc kicsit problémás volt, de aztán stabilizáltuk a teljesítményünket, ellenőrzés alatt tartottuk a meccset. A másodikban helyzeteink is voltak,

Arra kértem a srácokat, hogy legyenek türelemmel, aztán, ha jön a lehetőség, ragadják meg. Sikerült, így elviszünk innen három pontot, aminek nagyon örülünk."

Michael Borissal nem szerepel jól a MOL Fehérvár Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A MOL Fehérvár trénere, Michael Boris azzal kezdte, hogy

Rúben Pinto nagyon súlyos sérülést szenvedett.

„Mielőbbi felépülést kívánok neki és minden jót a családjának, reméljük, mielőbb vissza tud térni, de ez hosszabb távú lesz. Úgyhogy nemcsak az eredmény sokkolt minket, hanem Pinto elvesztése is."

Ezután tért át a mérkőzés értékelésére:

„Az első félidőben kidolgoztunk jó néhány helyzetet, az ellenfél kapusa nagyokat védett. Eldönthettük volna a találkozót, lezárhattuk volna a meccset már az elején. A szünetig még egy-két helyzetet kialakított az Újpest, de jól védekeztünk.

Aztán hatvan perc után leálltunk, nem fociztunk, gólt kaptunk, és eldőlt a három pont sorsa. Nem tudom miért.

Amíg Houri a pályán volt, jobban támadtunk, de teljesen érthető, hogy egy óra után elfogyott az ereje, régen játszott már ilyen meccset."