Vágólapra másolva!
A Ferencváros szenzációs játékkal vágott vissza a szerb Crvena zvezdának és 2-1-re nyert a Groupama Arénában az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában. A mérkőzés után Dibusz Dénes, Samy Mmaee és Pászka Lóránd is boldogan nyilatkozott az M4 Sportnak.

A párharcokba most úgy mentünk oda, hogy nem volt kérdés. Ma feküdtek az ellenfél játékosai legalább. Tudtuk a tétet, azt, hogy javítanunk kell. A vége kifejezetten izgalmas volt, és ez még értékesebbé tette a győzelmet" - kezdte értékelését a Fradi kapusa.

"Sajnos megint magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. A Zvezda a második félidőt erőteljesebben kezdte. Nem kellett volna erőltetni a kisszögletet, de lehet, hogy ez is kellett a győztes gólhoz. Jól reagáltunk. Mindenki hitt benne. Hatalmas erőt adott a folytatáshoz a második gól. Mindenki önfeláldozóan tette a dolgát. A végén azért izgulni kellett, de minden jó, ha jó a vége" - tette hozzá Dibusz, aki az utolsó percben egy hatalmas védéssel járult hozzá az előny megtartásához.

Dibusz Dénes ezúttal is kiválóan védett Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nem mondanám, hogy nehéz védés volt. Abból a szituból féltem, mert helyezhette volna máshová is, de nem volt egy elemi erejű lövés.

zárta gondolatait a magyar válogatott kapus.

"Gyakoroltuk edzésen a szögleteket, tudtuk, hogy a hosszút kell fejelni, tökéletesen jött a labda, nagyon jó érzés, hogy tudtam segíteni. Jött az ellenfél, de nagyon jól együtt volt a csapat, de küzdöttünk egymásért, megmutattuk, mekkora az egység a csapatban.

nyilatkozta a győztes gól szerzője, Samy Mmaee.

Samy Mmaee gyönyörű fejesgóljával szerezte meg a győzelmet a Fradi Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nehéz megmondani, hogy a hibánál mit éreztem. Csalódott voltam, de nagyszerű közönség előtt hittem, hogy nem kaphatunk ki. Megmutattuk, hogy tudunk küzdeni.

mondta Pászka Lóránd, aki ugyan hibázott a zvezda egyenlítő góljánál, viszont Mmaee-nak ő adta a gólpasszt szögletből.

Pászka Lóránd (23) is remekül játszott a zvezda ellen Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A kinti meccsen a 11-es után picit szétestünk. Tudtuk, hogy fantasztikus lesz itthon a hangulat. Semmi nem dőlt el még, ugyanezzel az elánnal, győzni akarással megyünk tovább a csoportban.

tette hozzá a 26 éves védő.