Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Aston Villa edzője, Steven Gerrard egyre nagyobb nyomás alatt van, a Chelsea elleni vereség után a szurkolók is kifütyülték. Brit sajtóhírek szerint, Mauricio Pochettino lehet az utódja, ha nem javulnak a nehéz helyzetben lévő csapat eredményei.

A Liverpool korábbi legendája edzőként ugyan bajnoki címet nyert tavaly Skóciában a Rangersszel, ám a Premier League-ben szereplő Aston Villánál egyre nehezebb helyzetben van.

A csapat csak a 16. helyen áll, közel a kiesőzónához, és a vezetőség türelme fogytán van Gerrarddal szemben.

A 42 éves szakember kemény hét elé néz, a Fulham és a Brentford ellen jó eredményeket kell elérnie a Villának, különben könnyen elképzelhető, hogy kirúgják.

Steven Gerrard egyre nagyobb nyomás alatt az Aston Villánál Forrás: AFP/Ben Stansall

A The Sun információi szerint a birminghami csapatnál a Tottenham és a PSG korábbi edzője, Mauricio Pochettino lehet Gerrard utódja, amennyiben a korábbi klasszis futballista nem tud változtatni az együttes helyzetén.

A Villa szurkolói is egyre idegesebbek, az újonc Nottingham Forest elleni döntetlen után hangot is adtak elégedetlenségüknek, a Chelsea-től elszenvedett vereséget követően pedig egyenesen kifütyülték a trénert.

nyilatkozta a Chelsea elleni 2-0-s vereség után Gerrard.