A Manchester United óriási fogásra készül a Liverpool egyik legfontosabb emberének megszerzésével

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp celebrates on the pitch after the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on October 16, 2022. - Liverpool won the game 1-0. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United kerülhet ki a Chelsea-vel folytatott versenyfutásért, amelynek tétje, hogy melyik klubban folytatja pályafutását Michael Edwards.

A 43 éves szakembert Jürgen Klopp mellett sokan az elmúlt évek liverpooli sikertörténetének legfontosabb láncszemeként írják le. Ugyanis idén májusi távozásáig 11 éven át Michael Edwards volt a felelős a Liverpool átigazolási politikájáért, és bátran kijelenthető, hogy nagyon jó munkát végzett.

Az ő munkálkodásának eredményeként került a klubhoz mások mellett Mohamed Salah, Sadio Mane, Andy Robertson, Roberto Firmino, Fabinho, Diogo Jota, Alisson Becker vagy éppen Virgil van Dijk is - és nem lehet azt mondani, hogy bármelyikükkel is bakot lőtt volna a klub.

Itt még Jürgen Klopp jobbján:

Ugyanez nem igaz viszont a Manchester Unitedre, ahol Sir Alex Ferguson 2013-as távozása óta mintegy 1,5 milliárd fontot költöttek átigazolásokra, és nagyítóval kell keresni a sikeres üzleteket. Így aztán nem csoda, hogy a MU nem sajnálja a pénzt egy újabb igazolásra: a hírek szerint egy "igazán látványos ajánlatot" tettek Edwardsnak, és még abba is belemennének, hogy a szakember kitöltse egy évre tervezett pihenőjét, azaz csak jövő nyáron álljon munkába.

A MU mellett a Chelsea is versenyben van még azonban Edwardsért, a londoni klub ugyancsak mindent megtesz a szakember megszerzéséért, aki azonban ezeket rendre visszautasította eddig.