Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-liga H csoportjának utolsó fordulójában a Ferencváros 1-0-ra kikpott a török Trabzonspor otthonában, ám a magyar bajnokcsapat számára már tét nélküli volt az összecsapás, mivel már korábban bebiztosította csoportelsőségét, így tavasszal a nyolcaddöntőben folytathatja szereplését. A találkozó után Pászka Lóránd, a Fradi védője az M4 Sport kamerája előtt azt mondta, nagyon boldog lenne, ha a Barcelonával kerülnének össze az egyenes kieséses szakaszban.

"Tudtuk, hogy a hazaiak eredménykényszerben lesznek, sajnos az első félidőben nem találtuk a ritmust. A szünet után szerintem jól jobban játszottunk, az ellenfél is jóval óvatosabb volt már. Szerintem, ha végig a második félidői játékunkat tudtuk volna hozni és picit jobban erőltettük volna a labda nélküli mozgásokat, akkor talán többet is elérhettünk volna a mai nap.

Abszolút örök emlék nekem és a csapatnak is ez az ősz. Azt gondolom, ebből a meccsből is a pozitívumokat kell eltenni. Tét nélkül játszottunk, de nyerni akartunk. Sajnos nem sikerült, viszont azt már senki nem veheti el tőlünk, hogy csoportelsők lettünk.

Pászka Lóránd és Abdülkadir Ömür harcol a labdáért Forrás: MTI/Illyés Tibor

– értékelt a meccs után Pászka Lóránd, a Fradi fiatal balhátvédje.