Nem vicc: Erling Haalandot angol hetedosztályú klub igazolná le a focivébé idejére

Manchester City v FC Copenhagen: Group G - UEFA Champions League Adult photos Individual Event Photos Sport Photos Stadium Photos football photos soccer photos England photos UEFA Champions League Group Stage Group G Matchday 3 photos Manchester City and
Erling Haaland (Manchester City) looks on during Manchester City and FC Copenhagen at City of Manchester Stadium, Manchester, England on 5 October 2022. (Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto) (Photo by Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol hetedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ashton United nem mindennapi átigazolást szeretne végrehajtani. A klub hivatalos közleményben tudatta, hogy hivatalos kölcsönajánlatot nyújtott be a Manchester City norvég támadójáért, aki nem lesz ott a katari tornán. 

Az Ashton United a világbajnokság ideje alatt kölcsönben foglalkoztatná a Manchester City egyik, ha nem a legnagyobb sztárját, Erling Haalandot,

hogy a csatár formában maradhasson a világbajnokság ideje alatt.

A csapat menedzsere, Michael Clegg a közleményben így nyilatkozott a lehetséges transzferről.

„Ennek igenis van értelme. A Citynek nem játszik, mi viszont

passzolna hozzá a támadófocink."

Erling Haaland nem mindennapi ajánlatot kapott Forrás: NurPhoto via AFP/Ulrik Pedersen/NurPhoto/Ulrik Pedersen

A klub egyelőre nem kapott választ a Manchester Citytől.

A bejelentés után egyébként az Ashton United közöségi felületei és a honlapja is lefagyott a sok érdeklődő miatt. Ha másra nem is volt jó ez a nem mindennapi ajánlat, arra biztosan igen, hogy számos új követőt szerzett a kiscsapat.