Vágólapra másolva!
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője meghívót kapott a Tirolban megrendezésre kerülő legendák tornájára, és még az esemény promóciós videójában is megcsillantotta énektudását.

Csercseszov a megérdemelt pihenését tölti az ausztriai Tirolban, ahol korábban kapusként és edzőként is dolgozott.

Az orosz szakember ezúttal is aktívan pihen, mivel részt vesz a "Das Star Revival" (A csillagok feléledése") névre keresztelt többnapos programsorozaton, amelynek csúcspontja a november 16-án, szerda délután esedékes öregfiúk torna, amelyen legendák sora vesz részt.

Csercseszov olyannyira népszerű Tirolban, hogy a szervezők még a hagyományos esemény promó videójába is bevették, amelyben a Bayern München korábbi brazil csatárával, Giovane Élberrel, a német világbajnok Klaus Augenthalerrel és a Salzburg volt kapusával, Otto Konraddal, mint labdarúgó-sztárvendég és "vokalista" vesz részt a helyi slágergyáros G.G. Anderson klipjében.

A Fradi honlapján kiemelik, hogy Csercseszov pályára nagy valószínűséggel nem fog lépni, ugyanis a nemzetközi All Star-csapat vezetőedzője lesz Bernd Wehmeyer és Horst Hrubesch társaságában.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!