Sosem találná ki, hová igazolhat a vb-n szenvedő Cristiano Ronaldo

2022.11.30. 11:30

A Daily Mail és a Marca szerint a szaúd-arábiai al-Naszrnél folytathatja a pályafutását a portugál sztárfocista, ahol évente akár 172,9 millió fontot (81,75 milliárd forintot) is kereshet.

Cristiano Ronaldo a labdarúgó-világbajnokság előtt bontotta fel a szerződését a Manchester United, ám úgy tűnik, miközben Katarban próbálja segíteni a portugál válogatottat, már a leendő klubcsapatával is tárgyal.

Az ötszörös aranylabdás játékosnak a szaúd-arábiai al-Naszr tulajdonosa, Faisal Bin Turki állítólag már a nyáron több mint kétszer akkora ajánlatot tett, mint amennyit jelenleg a világ legjobban fizetett labdarúgója, Kylian Mbappé a Paris Saint-Germainnél keres.

Ronaldo a katari világbajnokság közben véglegesítheti klubkarrierje folytatásátForrás: AFP/Glyn Kirk

Akkor még nem fogadta el az ajánlatot a portugál, most azonban minden jel arra mutat, hogy megkötik egymással a szerződést a bajnokságban jelenleg második helyen álló csapattal. A szaúdiak vezetőedzője az a Rudi García, aki a Románál, a Lille-nél a Lyonnál és a Marseille-nél is dolgozott.

Az információk alapján Ronaldo két és fél évre ír alá, évente 172,9 millió fontos fizetésért, így 40 éves koráig lehet a szaúd-arábiai csapat játékosa.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!