Klopp kirakta a csapatból a Liverpool rekordigazolását

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) gives in structions to Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk during the English Premier League football match between Arsenal and Liverpool at the Emirates Stadium in London on March 16, 2022. (Photo by Ian Kington / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A német edző nem számít a katari labdarúgó-világbajnokságot is megjárt Virgil van Dijkra a Manchester City elleni találkozón.

A Vörösök december 22-én mérkőznek meg a bajnoki címvédő manchesteriekkel az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében, a sorozat tavalyi győztese keretének azonban Van Dijk nem lesz a tagja.

A 31 éves hátvéd hat klubtársához (Alissonhoz, Fabinhóhoz, Darwin Núnezhez, Trent Alexander-Arnoldhoz, Jordan Hendersonhoz és a francia válogatottal betegen a döntőre készülő Ibrahima Konatéhoz) hasonlóan részt vett a katari világbajnokságon, ahol Hollandiával a negyeddöntőben búcsúzott.

Jürgen Klopp nem számít Virgil van Dijkra a Manchester City elleni mérkőzésen Forrás: AFP/Ian Kington

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp megerősítette, hogy a dél-amerikaiak után

Van Dijk, Alexander-Arnold és Henderson is újrakezdte már az edzéseket a csapattal, de elismerte, hogy hármuk közül csak az utóbbi kettőnek van esélye a pályára lépni jövő csütörtökön, a holland játékosra nem számít majd.

A mérkőzést már türelmetlenül váró német vezetőedző hozzátette, bízik abban, hogy az egész csapatnak sikerül egészségesnek maradnia.

A Liverpool pénteken az AC Milan ellen vívott felkészülési meccset Dubajban, amit

a Vörösök Núnez duplája mellett Mohamed Salah és Thiago egy-egy találatával 4-1-re megnyertek.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!