Szívszorító: így fogta élete utolsó pillanataiban a leukémiában meghalt focilegenda kezét a lánya - fotó

AC Milan v Bologna FC - Serie A AC Milan v Bologna FC Soccer NurPhoto Serie A Serie A 2022/23 football match Sinisa Mihajlovic Head Coach Giuseppe Meazza Stadium Bologna FC AC Milan August Horizontal SPORT PHOTO
Sinisa Mihajlovic Head Coach of Bologna FC looks on during the Serie A 2022/23 football match between AC Milan and Bologna FC at Giuseppe Meazza Stadium, Milan, Italy on August 27, 2022 (Photo by Fabrizio Carabelli/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Fabrizio Carabelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken ötvenhárom éves korában elhunyt Sinisa Mihajlovic BEK- és KEK-győztes, 63-szoros jugoszláv válogatott labdarúgó, edző. A legenda mellett ott volt a szerető családja az utolsó pillanatokban is.

- írta a fotók mellé a lánya, Viktorija Mihajlovic, az utolsó képen éppen a férje kezét fogja a kórházi ágyon, így a Lazio legendája szerető gondoskodásban hunyta le utoljára a szemeit.

Búcsú a legendás focistától, edzőtől, Sinisa Mihajlovictól Forrás: instagram.com/vickymiha/

A három éve leukémiás betegséggel küzdő Mihajlovic pénteken egy római kórházban hunyt el. Haláláról családja tájékoztatta az olasz hírügynökséget, jelezve, hogy

édesanyja, bátyja, felesége, öt gyermeke és egy unokája gyászolja. Közleményük kiemeli: "különleges személyiség, rendkívüli szakember" volt és "bátran harcolt a szörnyű betegséggel".

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!