Angol sztárcsapathoz igazol a vb egyik legnagyobb felfedezettje

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Hollandia - Ecuador, A csoportkör, Halífa Nemzetközi Stadion, 2022. 11. 25., Hollandia, Ecuador
DOHA, QATAR - NOVEMBER 25: Cody Gakpo of Netherlands celebrates with teammates after scoring their team's first goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group A match between Netherlands and Ecuador at Khalifa International Stadium on November 25, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A holland PSV Eindhoven a közösségi médiában bejelentette, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon történelmet író Cody Gakpo a Liverpool játékosa lesz.

A 23 éves szélső a klubjában 14 bajnokin 9 gólt és 12 asszisztot szerzett, így várhatta a katari vb-t, ahol Hollandia történetében elsőként mindhárom csoportmeccsen betalált, ezzel egészen a negyeddöntőig segítette a válogatottat.

Noha Gakpo leghangosabb kérője a közelmúltban a Manchester United volt, a PSV azt jelentette be, hogy a Liverpoolnak adja el a játékjogát – az ismert transzferguru, Fabrizio Romano szerint hat évre, 37 millió (bónuszokkal együtt akár 50 millió) fontért cserében.