Vágólapra másolva!
A németek világbajnok játékosa, Julian Draxler a portugál Benfica csapatától, ahol kölcsönben szerepel, hamarosan visszatérhet a Paris Saint-Germain csapatához.

A német támadó középpályást 2022 szeptemberében adták kölcsön a Benficának, de a teljesítménye nem volt meggyőző, így visszatérhet a PSG-hez - derült ki a AS oldaláról.

A PSG-nek azonban nincs szüksége a játékosra annak ellenére, hogy a fizetésének 80 százalékát állták a portugál klubnál is. A francia klub edzőjének, Cristophe Galtiernek nincs szüksége Draxlerre,

és a 29 éves középpályásnak bizonytalan a jövője a párizsiaknál.

Draxler mindössze 6 meccsen lépett pályára a Benfica csapatában, és egy gólt szerzett. A Benfica 2,5 millió eurót fizetett a PSG-nek a kölcsönkért játékosért, aki azonban nem hálálta meg a bizalmat a portugáloknál.

Julian Draxler nem kell a PSG-nek Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann / Sven Simon

Draxlernek 2024-ig szerződése van a PSG-nél, és nagyon magas a fizetése. Portugáliában a német világbajnoknak volt a legmagasabb fizetése, többek között lekörözve üzletembereket, politikusokat, menedzsereket, bírókat is. Draxler havi fizetése 583 300 euró. Őt csupán a portugál válogatott védője, Pepe közelítette meg havi 277 ezer eurójával az országban.