Vágólapra másolva!
A szerdai nap is eseménydúsan telt a sport világában, különösen a Szaúd-Arábiába igazoló Cristiano Ronaldo került a középpontba, aki részt vett első edzésén új csapatánál. Kiderült, ki rabolhatta el a szívét a válása után az NFL-sztár Tom Brady-nek, és a Real Madrid bukott sztárja, Eden Hazard megint bebizonyította, miért játszatja keveset a madridi sztárcsapatban Carlo Ancelotti.

Cristiano Ronaldo megismerkedett a csapattársaival, majd részt vett első, nyilvános edzésén is az új klubjában, a szaúd-arábiai al-Nasszr együttesénél, ahol néhány szép megmozdulása mellett akadtak látványosan félresikerült passzai és trükkjei is.

Cristiano Ronaldo új klubja, az al-Nasszr mezében Forrás: AFP/Jorge Ferrari

Kiderült, hogy a szuperszexi szlovák modell, Veronika Rajek rabolhatta el minden idők legsikeresebb NFL-irányítójának, Tom Bradynek a szívét, aki nemrég vált el a brazil topmodelltől, Gisele Bündchentől.

A Spanyol Kupában a Real Madrid 1-0-ra nyert a negyedosztályú Cacereno otthonában. A meccsen elképesztő súlyfelesleggel lépett pályára a gyakran mellőzött Eden Hazard. A 2019-ben a Chesea-től 115 millió euróért vett belga játékos fotói elárasztották az internetet a mérkőzés után.