Holland válogatott sztárfocistát igazolt a Manchester United

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, negyeddöntő, Hollandia - Argentína, Loszaíl Stadion, Loszaíl, 2022.12.09.
Netherlands' forward #19 Wout Weghorst celebrates scoring his team's second goal during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Netherlands and Argentina at Lusail Stadium, north of Doha, on December 9, 2022. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
A holland válogatott labdarúgója, Wout Weghorst a tavaszi szezonra kölcsönben a Manchester United csapatához került.

A Nemzeti Sport megírta, hogy az angol másodosztályban szereplő Burnley futballistája ősszel a török Besiktas együttesében játszott, de tavasszal már a Manchester Unitedben fog szerepelni. Miután Cristiano Ronaldóval szerződést bontott az angol sztárcsapat, a keretben csupán két csatár maradt: Marcus Rashford és Anthony Martial.

A 30 éves holland támadó tulajdonképpen Ronaldo pótlására érkezett, és vélhetően nagyobb szerepet kap majd Erik Ten Hagtól, mint a mellőzött portugál világsztár.

Weghorst a katari labdarúgó-vb-n is szerepelt a holland válogatottban, az argentinok ellen tizenegyesekkel elbukott negyeddöntőben két gólt lőtt. A közel két méter magas csatár az idény végéig marad az Old Traffordon, a Burnley csapatával 2025 nyaráig szól a szerződése.