Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton Wanderers szerződtetheti a Paris Saint-Germain spanyol támadóját, Pablo Sarabiát.

A Paris Saint-Germain és a Wolverhampton Wanderers mindenben megegyezett Pablo Sarabia átigazolásáról. A spanyol támadót néhány napon belül be is jelenthetik a „farkasok" - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

Sajtóhírek szerint Sarabia két és fél éves szerződést kap majd a Wolvestól, amely jelenleg a Premier League utolsó előtti, 19. pozícióját foglalja el. A párizsiak nagyjából ötmillió euróért cserébe hajlandóak lennének megválni Sarabiától.

A 30 esztendős futballista a Ligue 1-ben 14 alkalommal lépett pályára, ám gólja és gólpassza sincs egyelőre a 2022–2023-as kiírásban. Hozzá kell tenni, a Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar hármas mellett a spanyol szélső nem kapott sok lehetőséget a bizonyításra.

Sarabia itt még együtt örült Messiékkel Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Sarabia a 2021–2022-es évadot kölcsönben töltötte a Sporting CP-nél, 45 tétmérkőzésen 21 gólt szerzett, s tíz gólpasszt is kiosztott.