José Mourinho megint mindenkit megdöbbentett - videó

2023.01.29. 10:02

Az éllovas Napoli a remek formában lévő AS Romát fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti rangadóján. A meccs előtti sajtótájékoztatón a római együttes portugál edzője, José Mourinho mindenkit meglepetett, vagy lehet úgy is mondani, hogy hozta a formáját.

A nápolyiak sorozatban három győzelemnél tartanak és meggyőző, 12 pontos előnnyel vezetik a tabellát. A fővárosi gárda ugyancsak jól kezdte az évet, három siker mellett egyszer döntetlent játszott, és összességében hat forduló óta veretlen. Ami az egymás elleni külön párharcukat illeti, a közelmúltban inkább a Napoli örülhetett a meccseik után, a Roma legutóbb 2019 novemberében tudta legyőzni aktuális ellenfelét. Ami még érdekessé teszi hétvégi csatájukat, az az, hogy a Napoli otthon veretlen a mostani szezonban - nyolc győzelem, egy döntetlen -, a Roma pedig az egyik legjobb idegenbeli mérleggel rendelkezik (6/3/1).

Mourinho megint nagyon őszinte voltForrás: AFP/Str

Mourinho úgy látja, a Napoli előnyét mér nem lehet behozni és már januárban bajnokot hirdetett.

"Szeretnék gratulálni nekik a bajnoki címhez is, ez már az övék, de megérdemelték" - mondta kissé megelő módon a napokban 60. életévét betöltő portugál szakember.