"Megöllek, te rohadék!": vérfürdő a spanyol focimeccsen, megkéselték az edzőt

2023.01.30. 11:03

Óriási káoszba fulladt és vérfürdővel ért véget a spanyol alacsonyabb osztályban megrendezett Unión Pedro Hidalgo-CD Firgas futballmérkőzés. A meccs után a vendégcsapat edzőjének késsel okozott sérülést az egyik feldühödött szurkoló.

A Las Palmasban rendezett amatőr mérkőzés elképesztő botrányba fulladt, a játékvezető jelentése szerint a meccs végén az egyik hazai játékos hatalmas erővel vágta nyakon az ellenfelét. A balhé ezzel nem ért véget, a szurkolók behatoltak az öltözőbe és óriási verekedést robbantottak ki, amely során a vendégek edzője súlyosan megsérült.

"Ütések, lökések, rúgások. Az egyik szurkolónál kés volt, amellyel megvágta a vendégcsapat védekező edzőjét, akinek nagy seb keletkezett a kezén, amelyből ömlött a vér" - írta jelentésében a bíró.

A mérkőzés játékvezetője a jegyzőkönyvben a futballisták közötti különböző fenyegetésekről is beszámolt. Megöllek, nem mész ki innen élve, te rohadék" - üvöltötte az egyik labdarúgó. A bíró jelentéséből az is kiderült, hogy CD Firgas két kapusa a játékvezető öltözőjébe menekült, miután megtámadták őket.

A megtámadott csapat tagjai panaszt nyújtottak be a Nemzeti Rendőrségnek, és a helyi szövetség is intézkedni fog az ügyben.

Forrás