Árulózzák és anyját szidják az egykori kedvencüknek az AS Roma szurkolói

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT HANDS ON HEAD
AS Roma's Italian midfielder Nicolo Zaniolo reacts during the Italian Serie A football match between Sassuolo and AS Rome on November 9, 2022 at the Citta del Tricolore stadium in Reggio Emilia. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma szurkolói továbbra is nagyon dühösek az olasz válogatott játékosukra, Nicolo Zaniolóra, aki a télen távozni szeretne az olasz klubtól. A 23 éves támadó középpályás állítólag a Milanba szeretett volna szerződni, de a Premier League egyik kiesőjelöltje, az AFC Bournemouth adta eddig a legjobb ajánlatot érte.

Nicolo Zaniolót korábban új Francesco Tottinak kiáltották ki az olasz fővárosban. Azóta azonban az olasz játékos két térdszalagszakadáson is túlesett, amiért nagyon visszaesett a formája.

Zaniolo távozni szeretne, legfőbb célja pedig egybehangzó sajtóhírek szerint az, hogy a címvédő AC Milannál folytathassa, amellyel szóban már meg is egyezett. Azonban a két klub között egyelőre még nincs egyezség. A milánóiak ajánlata ugyanis egy kölcsönvétel, vásárlási opcióval, de a Roma egyből pénz szeretne látni a játékosért. Az AFC Bournemouth ezzel szemben 30 millió eurót ajánlott bónuszokkal, hozzátéve, hogy ha az angolok eladják a jövőben Zaniolót, akkor a rómaiak abból a transzferből is kapnának 10 százalékot.

A római klub szurkolóinál mindez kiverte a biztosítékot, és nagyon megharagudtak a játékosra. A stadion előtt kifüggesztettek egy transzparenst, amelyen az "Áruló" szó állt - derült ki a La Gazzetta dello Sport oldaláról. A drukkerek emellett a játékos anyját is keményen szidták.

- volt olvasható a kifeszített molinókon.