"Először féltem" - az autós üldözés és fenyegetés után visszasírná magát az AS Roma új Tottija

fbl Horizontal FOOTBALL HEADSHOT HANDS ON HEAD
AS Roma's Italian midfielder Nicolo Zaniolo reacts during the Italian Serie A football match between Sassuolo and AS Rome on November 9, 2022 at the Citta del Tricolore stadium in Reggio Emilia. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Lezárult a téli átigazolási időszak, amelyben Nicolo Zaniolo is érintett volt, végül maradt az AS Románál, pedig az ultrák autós üldözésbe is belehajszolták a 23 esztendős olasz korosztályos válogatott középpályást. Az olasz focista most leírta érzéseit, félelmeit, illetve hogy a jövőben számíthatnak rá a klubnál. 

Nemrég a rendőrség vetett véget a középpályás fenyegetettségének. A fiatal labdarúgó jelezte, szeretne eligazolni a Romától, a klub kapott is egy kedvező ajánlatot a Bournemouthtól, de a játékos ezt visszautasította, ami a José Mourinho vezetőedzőnek sem tetszett, s végül a drukkerek egy csoportja is sajátosan adta tudomására, hogy a Roma nem átjáróház.

Most, hogy lezárult az átigazolási időszak, Nicolo Zaniolo nyílt levélbe törte meg a csendet

- írja a Sportal.

Nicolo Zaniolo fél Forrás: AFP/Filippo Monteforte

„Sok mindent mondtak és írtak rólam az elmúlt hetekben, de sok minden nem igaz

– kezdte levelét a középpályás. – Öt évvel ezelőtt ismeretlenként érkeztem Rómába, és mindenki sajátjaként fogadott. Önbizalmat és bátorságot adott a sok-sok támogatás a sérülésem sötét pillanataiban is, és úgy éreztem, amikor májusban, Tiranában, az Európa Konferencia Liga döntőjében a gólommal nyertünk egy nullára, visszaadtam mindazt a szeretetet, amit kaptam. Huszonhárom évesen olyan élményekben volt részem, amilyeneket sok játékos egész pályafutása alatt nem tapasztal meg. Elestem, de felálltam, majd újra buktam, de újra felálltam és nyertem

de a pályán és az edzéseken mindig elkötelezett profizmussal dolgoztam.

Az elmúlt napokban történtek miatt azonban először féltem. Magamat és a családomat is. Elhagyatottnak éreztem magam, mert még soha nem fordult elő velem hasonló. Nagyon megijedtem. Most azonban kinyújtom a kezem, és teljes mértékben a Roma család rendelkezésére bocsátom."