"Semmit sem mondok az ügyvédem nélkül" - Jürgen Klopp a Chelsea őrült költekezésén gúnyolódott

2023.02.03. 17:42

A Liverpool német vezetőedzője, Jürgen Klopp azzal viccelődött, hogy ügyvéde jelenléte nélkül nem tesz megjegyzést arra, hogy a Chelsea mennyire sok pénzt költött új játékosokra a téli átigazolási időszakban.

A Chelsea januárban elképesztő összegekért szerződtetett új futballistákat. Az amerikai tulajdonos, Todd Boehly májusban vette meg a londoni klubot Roman Abramovicstól, és azóta több mint 600 millió fontot költött átigazolásokra. A Chelsea télen hét új játékost vásárolt több mint 320 millió fontért, köztük a világbajnok argentin középpályást, Enzo Fernandezt és a tehetséges ukrán támadót, Mihajlo Mudrikot.

A Liverpool trénere, Jürgen Klopp korábban többször is bírálta a londoniak döbbenetes költekezését, de legutóbb szűkszavú maradt, amikor ezzel kapcsolatban kérdezték.

Semmit sem mondok az ügyvédem nélkül. Nem értem az üzlet ezen részét, de ezek hatalmas összegek. Mindannyian nagyon jó játékosok, ezért gratulálok nekik. Ugyanakkor nem értem, mindez hogyan lehetséges, bár nem az én dolgom elmagyarázni, hogyan működnek ezek a dolgok" - nyilatkozta a német szakember.