K.rva gyenge, ezt üvöltötték a fehérvári szurkolók, nagy bajban a csapatuk

2023.02.04. 21:38

A Fehérvár hiába kezdte jobban a Debrecen elleni meccs mindkét félidejét, ez kevés volt a sikerhez, 1-1-es döntetlen született Székesfehérváron.

A Fehérvár kezdte jobban a meccset, Schön Szabolcsnak két helyzete is volt az első percekben, de előbb a védők mentettek, majd Megyeri Balázs tudott védeni.

Az első félidő második felére szépen csökkent a fehérvári fölény, egy szép akció után a 30. percben Szécsi Márk a kapuba is talált Sós Bence szép visszapassza után, de a gólt megelőző akcióban lesállás előzte meg a találatot, így nem adták meg a gólt.

Öt perccel később már semmi sem mentette meg a góltól a Fehérvárt, Dzsudzsák Balázs szögletére érkezett Dorian Babunszki, aki a kapuba fejelt.

A második félidő elejét is megnyomta a Fehérvár, aminek ezúttal gól lett az eredménye. Dárdai Palkó szép passza után Kodro csinált meg egy cselt és a kapuba lőtt.

Két perccel később Loic Nego terült el a földön, és le is kelett cserélni, Bese Barnabás jött a helyére.

A meccs utolsó szakaszában próbálkozott mindkét csapat becsülettel, de igazán komoly helyzetbe egyik oldalon sem kerültek a támadók. A hazai szurkolók többször is elkeseredettségüknek adtak hangot a meccs folyamán, nehezen viselik, hogy csapatuk mindössze három pontra van a kieső helyektől.

MOL Fehérvár FC - Debreceni VSC 1-1 (0-1)
MOL Aréna Sóstó, 1689 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kodro (52.), illetve Do. Babunski (37.)
sárga lap: Kodro (86.), illetve Manrique (15.), Baráth (53.), Dreskovic (72.), Lagator (77.), Loncar (89.)

Fehérvár: Kovács D. - Nego (Bese, 55.), Larsen, Fiola, Heister - Christensen (Pokorny, 78.), Flores - Kastrati II (Houri, 81.), Dárdai P., Schön - Kodro

DVSC: Megyeri - Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi - Baráth (Varga J., 61.), Manrique (Romancsuk, 88.) - Szécsi, Dzsudzsák (Loncar, 88.), Sós (Bódi, 71.) - Do. Babunski (Mance, 71.)