Egymással és a viharos széllel sem bírtak a csapatok Pakson

2023.02.04. 16:26

Nem hozott gólt az NB I 18. fordulójában rendezett Paksi FC - Kecskemét mérkőzés, amiről leginkább a folyamatos játékot szinte lehetetlenné tevő viharos szél tehetett. 

Az első félidőben a vendégeket, míg a másodikban már a hazaikat támogatta a folyamatosan fújó erős szél, ami szinte lehetetlenné tette, hogy folyamatos játék alakuljon ki, így helyzeteket sem láthattak a drukkerek.

A második 45 percben már mindkét kapusnak, azaz a hazai Nagy Gergelynek, illetve a vendég Varga Bencének is kellett bravúrt bemutatnia, de gólt ekkor sem született. A győztes találathoz legközelebb egyébként a kecskeméti Belényesi Csaba állt, aki a ráadás perceiben kétszer is centikre volt a gólszerzéstől.

A döntetlennel a Kecskemét a fordulót követően is biztosan a második helyen fog állni, míg a Paks az egy ponttal megelőzte a vasárnap a Mezőkövesdet fogadó ZTE-t, és feljött a hatodik helyre.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Paksi FC-Kecskeméti TE 0-0
Paks, 1197 néző, v.: Farkas
sárga lap: Haraszti (77.), illetve Hadaró (47.), Tóth B. (65.), Vágó (84.), Zeke (96.)

Paksi FC: Nagy G. - Papp, Kinyik, Kádár, Osváth - Bőle (Skribek, 72.), Windecker, Haraszti (Balogh B.,
79.) - Sajbán, Varga Ba., Szabó B. (Hahn, 67.)
Kecskeméti TE: Varga Be. - Szabó A., Rjasko, Belényesi - Nagy K. (Katona M., 94.), Vágó, Szuhodovszki (Polyák, 94.), Banó-Szabó (Meszhi, 87.), Hadaró (Zeke, 78.) - Katona B. (Horváth K., a szünetben), Tóth B.