Őrült szurkoló támadt rá a pályán az Újpest korábbi kapusára - videó

fbl Horizontal
A pitch invader is on the ground after attempting an assault on Sevilla FC goalkeeper Marko Dmitrovic (C) during the UEFA Europa league play-off match between PSV Eindhoven and Sevilla FC at the Phillips stadium in Eindhoven on February 23, 2023. (Photo by Olaf Kraak / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Az Európa-liga nyolcaddöntős playoffjának visszavágóján a Sevilla ugyis továbbjutott, hogy 2-0-ra kikapott a PSV Eindhoventől. A mérkőzés vége meglehetősen bizarr jelenttel zárult, ugyanis  hosszabbítás perceiben egy holland szurkoló berohant a pályára és rátámadt a korábban Újpesten is megforduló Marko Dmitrovicsra.

Az utolsó percekben pályára berohanó PSV-drukker ököllel rohant a 194 centiméteres szerb kapus felé, aki cseppet sem ijedt meg és földre vitte a férfit.

A botrányos jelenetnek a két csapt játékosai vetettek véget, miután szétválasztották a feleket, majd a biztonsági őrök elvezették az őrült szurkolót.

Dmitrovics a 2013–2014-es idényben szerepelt az Újpestben, ahol 12 meccsen lépett pályára. Ezt követően az angol másodosztályú Charltonhoz szerződött, majd később megfordult a spanyol Alcorcón és az Eibar csapataiban is, a Sevillát 2021 óta erősíti.