A Fradi dán focistája hozzá sem mert szólni Ronaldóhoz a Juventusnál

ZACHARIASSEN, Kristoffer
Debrecen, 2023. február 26. A ferencvárosi Nikolai Baden Frederiksen (b) és Kristoffer Zachariassen (j2), valamint a debreceni Olekszandr Romancsuk (b2) a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. február 26-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Nikolai Baden Frederiksen, a Ferencváros télen igazolt dán focistája 18 évesen a Juventushoz szerződött, a magyar bajnokcsapatnál pedig alig várja, hogy megszerezze első gólját.

Nikolai Baden Frederiksen, a zöld-fehérek télen igazolt, 22 esztendős dán támadója korábban pályára lépett az olasz Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci ellen is - derült ki a Nemzeti Sport oldaláról.

- árulta el a Fradi támadója. A dán focista tizenegy felnőttmérkőzéssel a háta mögött tizennyolc évesen került el a Juventushoz.

- árulta el a dán játékos.

A ferencvárosi Nikolai Baden Frederiksen (b) mindig megküzd a labdáért Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Frederiksen nagyon jól érzi magát a Ferencvárosnál. A Fradi az Európa-ligában a német Bayer Leverkusent kapta ellenfélnek a nyolcaddöntőben, és jövő héten csütörtökön következik a párharc első, németországi felvonása. A dán focista szerint Leverkusen a Bundesliga élcsapatai közé tartozik, noha jelenleg nem a dobogóért harcol.

- zárta le mondandóját a Fradi támadója.