Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi védője, Patrice Evra is állást foglalt az örök vitában, hogy Cristiano Ronaldo és Messi közül melyik játékos a jobb.

A 81-szeres francia válogatott exhátvéd a FIVE YouTube-csatornának nyilatkozva méltatta a portugál klasszist, akinek első manchesteri időszakában játszottak együtt a Unitedben. A páros három és fél szezon alatt két bajnoki címet egy BL-trófeát nyertek az együttessel. Evra a műsorban arról beszélt, hogy szerinte a PSG világbajnok támadója, Lionel Messi már 15-szörös aranylabdás lenne, ha olyan keményen edzene, mint a jelenleg Szaúd-Arábiában légióskodó Cristiano Ronaldo.

Messi munkamorálját kritizálták Forrás: AFP/Franck Fife

"Elmagyarázom, miért tartom Ronaldót jobbnak. Nem azért, mert a testvéremként tekintek rá, hanem azért mert szeretem a munkamorálját. Úgy érzem,

Egyszerűen imádom azokat az embereket, akik keményen dolgoznak, nálam ezért Cristiano a legjobb. Tudom és elfogadom, hogy a világbajnokság miatt sokan most azt mondják, hogy Messi minden idők legjobbja, más a véleményünk, de egyszerűen csak hálásnak kell lennünk, hogy ezekkel a játékosokkal játszhattunk együtt. Nincs rossz választás" – utalt Evra arra, hogy Ronaldo és Messi is megérdemli a minden idők legjobbja címet.