A Fradit dicsérte, a bírókat szidta a Puskás Akadémia edzője

2023.03.12. 21:12

Hornyák Zsolt a Ferencvárost 2-1-re legyőző Puskás Akadémia vezetőedzője a lefújás után elmondta, készütek rá, hogy az Európa-ligában szereplő FTC nem lesz százszázalékos formában, arra viszont nem voltak felkészülve, ahogy a bíró helyenként a meccset vezette.

"Egy nemzetközi szintű csapat volt az ellenfelünk, de motivációt jelentett az is, hogy az utóbbi két meccsünkön nem olyan eredményt értünk el, amilyet szerettünk volna. Az első félidőt taktikailag nagyon jól játszottuk le, próbáltuk azt a játékot hozni, amivel továbbjutottunk Debrecenben. Természetesen tudjuk, hogy a Ferencváros két nehéz mérkőzés között van, és, ha az eredmény nem is volt jó számukra Leverkusenben, ott is jól játszottak. Tudtuk, hogy most valószínűleg nem lesznek százszázalékosak. Összességében úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk, egyedül azt sajnálom, hogy Gruber Zsombornak nem sikerült a harmadik gólt is rárúgni. De a 2-1-es győzelem is nagyon értékes, a fiúk emberhátrányban is nagyot küzdöttek, és csapatként voltunk ma nagyon erősek.

A kiállítás perceiben óriási káosz volt a pályán, olyan fújásokat kapott mindkét csapat, hogy a kollégáimmal csak fogtuk a fejünket, nem tudtam számolni, hogy éppen ki kapott lapot. Az, hogy Puljic védőként egy ütközésért vagy egy lerántásért kap egy második sárgát, nálam nem számít fegyelmezetlenségnek" - mondta a lefújás után Hornyák Zsolt, a PAFC edzője.