Ismét meggyalázták a magyar focistákat Romániában és Szlovákiában

2023.03.13. 08:04

A szlovák labdarúgó-bajnokságban listavezető dunaszerdahelyi és a román élvonalban szereplő sepsiszentgyörgyi focisták csapatbuszát is megdobálták tojással a hétvégi mérkőzésük előtt.

Szlovákiában az alapszakaszgyőztes DAC ellen a vasárnapi, besztercebányai találkozó előtt indítottak támadást: a csapat a közösségi oldalán osztotta meg, ahogy a busz ablakán ki sem lehet látni a rengeteg tojás okozta folttól. A dunaszerdahelyiek próbálták pozitívan felfogni az esetet: „A mai tojásáraknál...?!" – írták a bejegyzésben.

A Sepsi OSK csapata vasárnap Bukarestben játszott mérkőzést, a fővárosi ultrák pedig már szombaton megmutatták, hogy milyen fogadtatásban részesülnek a vendégek. A szálloda parkolójában szintén tojás borította be a csapatbuszt, miután megérkeztek a spesiszentgyörgyi játékosok.

„Köszönjük a »szívélyes« bukaresti fogadtatást" – idézte Hadnagy Attilát, a háromszéki klub igazgatóját a Gazeta Sporturilor.

A Sepsi végül a vasárnapi bajnokiját 1-0-ra elvesztette az FCSB otthonában, a DAC viszont 3-2-re nyerni tudott Besztercebányán.