Betartotta a szavát a Bayern sztárkapusa, egy teherautónyi csokit adott az év mentéséért - kép

Soccer Champions League, FC Bayern Munich - Paris Saint Germain 2:0, round of 16, second leg, season 2022-2023. FCB Soccer Soccer Football Soccer Team sports teamsports FB SP Game match Sport sports SP SPO UEFA CHAMPIONS LEAGUE UEFA CHAMPIONSLEAGUE Databa
Bayern's #27 goalwart Yann SOMMER, Paris #30 Lionel MESSI and Bayern's #4 Matthijs DE LIGT. Soccer, Bayern - Paris. Soccer Champions League, FC Bayern Munich - Paris Saint Germain 2:0, round of 16, second leg, season 2022-2023, on March 8th in Munich, ALLIANZARENA, Germany. (Photo by Oryk HAIST/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern München ugyan 3-0-s összesítéssel ejtette ki a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ám a visszavágó egészen másképp is alakulhatott volna, ha Mathijs De Ligt nem mentett volna a gólvonalról Yann Sommer óriási hibája után. A svájci válogatott kapus az eset után köszönetet mondott csapattársának, és elárulta, hogy megajándékozza egy teherautónyi csokival a holland védőt. A szállítmány megérkezett, ám végül nem De Ligt kapta.

- mondta a hibája után Sommer.

Nos, úgy tűnik a svájci kapus nem csak a levegőbe beszélt, ugyanis 700 kilogramm svájci csokoládéval lepte meg csapattársát, de végül úgy döntöttek, hogy a "Münchner Tafer" jótékonysági segélyszervezetnek adományozzák, amely a rászorulóknak biztosít étkezési lehetőséget és élelmet a mindennapokban. A szállítmány kedd délután érkezett meg, a szervezet képviseletében Steffen Horak elmondta, megdöbbenve tapasztalta mekkora adat édességet kaptak, hozzátette, a csokoládé ezen a héten mind a 28 ellátóhelységükre szállítanak majd és gondoskodnak arról, hogy a csokik jó helyre kerüljenek.