Eldőlt: a MOL Fehérvár kirúgja Huszti Szabolcsot

2023.03.14. 10:58

Eldőlt, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő MOL Fehérvár FC edzőt vált, és külföldről érkező szakember veszi át Huszti Szabolcstól az irányítást - értesült az nso.hu.

A Vidi az elmúlt 7 meccséből mindössze egyet nyert meg, a fehérváriak jelenleg a 11., kiesést jelentő helyen állnak az NB I-ben, egy ponttal lemaradva a 10. Budapest Honvédtól.

A lap szerint előrehaladott tárgyalások folynak egy külföldi szakemberrel, aki szerdán érkezhet Magyarországra. A csapat a hétfői szabadnapot követően kedd délután, 16 órakor tart edzést, kérdés, ki vezeti majd ezt a tréninget.

Huszti Szabolcs távozik FehérvárrólForrás: MTI/Vasvári Tamás

Korábban a sajtóban felmerült, hogy a klub vezetői egyeztetéseket folytatnak a csapattal 2018-ban bajnoki címet nyerő, jelenleg klub nélküli szerb edző, Marko Nikolics visszatéréséről. Később azonban úgy értesült a Nemzeti Sport, hogy a felek nem tudtak megegyezni.

Az osztrák laola1.at híre szerint jelölt a posztra a játékosként Bajnokok Ligája-győztes, edzőként svájci bajnok Thorsten Fink is. A német szakember legutóbb az egyesült arab emírségekbeli Al-Naszr SC vezetőedzője volt, de novemberben menesztették. A lap úgy tudja, nem is Fink lesz a befutó a Fehérvárnál.