Felrobbant az internet: "Takarodj Diósgyőrből, "gyökér" - a szurkolók sem kímélték a szívtelen kapust

2023.03.14. 10:40

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 27. fordulójában az MTK Budapest 4-2-re legyőzte a Diósgyőrt az új Hidegkuti Nándor Stadionban. A találkozón gyönyörű gólokat láthattak a szurkolók, a legnagyobb felhördülést a lelátón mégis egy kihagyott helyzet okozta. A második félidő kezdése előtt egy MTK-szurkoló kisfiú, a születésnapos Varga Énok végezte el a kezdőrúgást, megpróbált gólt lőni a diósgyőri kapuba, de Senkó Zsombor, a miskolci csapat kapusa megakadályozta ebben a fiatal szurkolót. Az eset miatt felrobbant az internet, még a diósgyőri szurkolók sem kegyelmeznek a kapusnak.

Jöjjön pár komment a világhálóról: (dvtk.eu, nso.hu, origo.hu)

Azt a négyet kellett volna kiszedni, nem a kisfiú lövését."

"10 év múlva játszva beverhetné Énok, ha akarja ennek a csodakapusnak, csak Zsombika addigra a süllyesztőben lesz."

"Senkó Zsombor takarodj Diósgyőrből! Te szégyen a 10 éves kis srácnak (5 éves, a -szerk.) a lövését véded ki és te voltál egy Juventusba?? Takarodj oda vissza Olaszországba te szerencsétlen!! Nem baj kaptál négyet az MTK-tól nekem legnagyobb bánatomra de remélem a DVTK vezetői is díjaznak majd téged a viselkedésedért te rossz k.csög."

"Az első védését se nagyon értettem, de miután a kisfiú elszaladt a lasztiert, hogy lelkesen újra megpróbálja, volt ideje átgondolni Senkó kapusnak a következő lépését. Az eredményt láthattuk.."

"Senkó Úr bemutatta szaktudását! A gyereknek kétszer védett, de a felnőtteknek màr nem tudott. A kissrác igazán megkaphatta volna a gólöröm élményét ott."

Senkó Zsombor nem lett szimpatikus a tettévelForrás: dvtk.eu

"Majd ha egyszer lesz egy fia,és ugyan így jár akkor majd talán megérti mit is tett... most agyilag képtelen rá... a kisfiú lelkesedése példa értékű,a kapust nem minősíteném."

"Nem szívtelen volt!! Gy.kér, de nem kicsi!!!!" "Biztos nincs gyermeke,de az ilyennek ne is legyen!!!" 

"Úgy hallottam az ellenfelek esetében már nem volt ilyen sikeres a kapus."

Az amigeleken.hu diósgyőri portálon is bőven akadtak érdekes hozzászólások:

Kicsit ugy tünik mintha egy nulla humorérzékű társaság lennénk kapussal edzővel együtt. Abszolut nem szimpatikus Kuznyecov megnyilatkozása. De lehet egyedül leszek az oldalon ezzel. Meg se próbálta vmi humoros megjegyzéssel elintézni a dolgot."

"El kell fogadnotok a miénket is, akiknek ez nagyon nem tetszett. Én azt gondolom a családról, hogy az rendben van, hogy megvédjük egymást, de a hülyeséget nem hagyjuk rá senkire, nem mentjük fel. A család nem csak megvéd, de tanít is, segít, a helyes útra terel,ha magadtól eltévdnél. Senkó eltévedt. Ha nem tvs meccs,akkor is lesz..ja mindenki. Ha nem egy 5 éves gyerek, akkor is. De tegnap erre a meccsre figyelt a honi foci közvélemény. Hiba volt. Amit be kell ismerni és úgy megvédeni a családtagot a kellemetlen helyzetben. Jelen esetben egy Facebook poszt a kapustól, amiben leírja,hogy nem akarta ezzel megbantani, bánatot okozni neki."