"Irány a Puskás!": elképesztő hangulat várja a Fradit a Leverkusen elleni meccsen - videó

Leverkusen, 2023. március 9. Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében, a német Bayer Leverkusen - Ferencváros első mérkőzésének kezdete előtt a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Ferencváros az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóját a Puskás Arénában játssza a Bayer Leverkusen ellen. A német sztárcsapat ugyan 2-0-ra nyert hazai pályán egy héttel ezelőtt, de a Fradi 60 ezer szurkoló előtt, elképesztő hangulatban tehet csodát és harcolhatja ki a továbbjutást Budapesten.

A Ferencváros a Leverkusen elleni visszavágót a Groupama Aréna helyett a Puskás Arénában játssza, így még több szurkoló buzdíthatja a helyszínen Dibusz Déneséket. A stadion öltözőjében már Fradi-hangulatot varázsoltak a szervezők, így a játékosok már az első pillanattól azt érezhetik, hogy hazaérkeztek. Szinte biztos, hogy telt ház előtt kerül sor a mérkőzésre, több mint 50 ezer Fradi-drukker segíti majd abban a csapatot, hogy negyven éve nem látott európai csodát tegyen.