Halálra rémítette Jürgen Klopp a Liverpool szurkolóit

2023.03.16. 13:32

A Liverpool 1-0-ra kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján és 6-2-es összesítéssel kiesett. A Santiago Bernabeu Stadionban az angol csapat edzője, Jürgen Klopp többször is beteges és pszichotikus mosollyal az arcán figyelte az eseményeket, amitől a szurkolók is megijedtek.

A meccs hosszabbításában a Liverpool görög játékosa, Kosztasz Cimikasz kezére pattant a labda a 16-oson belül, és a videóbíró hosszas elemzése után sem sikerült döntést hozni, így a játékvezetőnek is vissza kellett néznie a felvételt, aki végül nem adott büntetőt a Realnak.

Mindeközben Jürgen Klopp - aki meccs közben többször is vitatkozott a bírókkal - egy nagyon furcsa mosoly kíséretében figyelte az eseményeket, amiről a rajongóknak is megvolt a véleményük. 

Mosolyog vagy vicsorog? A szurkolókat is sokkolta KloppForrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A liverpooli drukkerek a mérkőzést követően a közösségi médiában gúnyolódtak a német tréneren, ezek közül több vicces bejegyzés is született.

Klopp azzal a pszichotikus mosollyal, egyenesen hátborzongató" - posztolta egy drukker. "Ezt photoshoppal készítették, Klopp mosolya nem igazi" - írta egy másik.

"Klopp mosolya miatt megérte végigszenvedni ezt a meccset" - olvasható egy kommentben. Klopp úgy mosolyog, mint egy őrült, amikor a csapata veszít" - jegyezte meg egy másik szurkoló.

Forrás