A diósgyőri kapus elrontotta a szülinapját, most életre szóló ajándékot kapott - videó

2023.03.17. 10:40

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 27. fordulójában az MTK Budapest-Diósgyőr mérkőzésen a második félidő előtt egy MTK-szurkoló kisfiú, a születésnapos Varga Énok végezte el a kezdőrúgást, megpróbált gólt lőni a diósgyőri kapuba, de Senkó Zsombor, a miskolci csapat kapusa megakadályozta ebben a fiatal szurkolót. Varga Énok keserű szájízzel hagyta el a Diósgyőr elleni meccsen a pályát. A történet azonban mégis pozitívan zárult.

Az eset után Senkó Zsombor, a Diósgyőr kapusa elmondta, hogy különleges ereklyével szeretne kedveskedni az MTK-szurkoló kisfiúnak.

Sajnálom az esetet, de mindent el fogok követni, hogy a megfelelő módon kárpótoljam Énokot. Egy olyan ereklyét szeretnék neki szerezni, ami nem lóg minden kisfiú falán. Amikor megérkeznek Diósgyőrbe, személyesen fogom neki átadni. Várjuk szeretettel őt is, a szüleit is és a csapattársait is! Addig is kívánom neki, hogy soha ne adja fel az álmait, és ugyanígy harcoljon meg minden labdáért, mint hétfőn este!" – mondta a Diósgyőr honlapjának a Juventustól szerződtetett kapus.

Az MTK Budapest csapatánál az eset után összevágtak egy olyan videót, amin Énok lövése a kapuba talál.

Ez után pedig a fővárosi klub meghívta az edzésére a születésnapos fiút, aki Horváth Dávid csapatával tréningezhetett.