Kifütyülték Messit, otthon alázták meg a PSG-t - videó

2023.03.19. 19:02

A francia bajnokság 28. fordulójában a PSG hazai pályán fogadta a Rennes csapatát. Az első félidőben Toko Ekambi góljával a vendégek szerezték meg a vezetést. A második félidőben Kalimuendo növelni tudta a Rennes előnyét. Messiék nem tudtak még szépíteni sem, így a párizsiak nagy meglepetésre hazai pályán kaptak ki.

A meccs első húsz perce után a hazai közönség már kifütyülte Messiéket, akik nagyon gyenge játékot mutattak be az első félidőben.

Bár a párizsi csapat négyszer találta el a Rennes kapuját, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg. Az első félidő utolsó percében Toko Ekambi remek lövése utat talált a PSG kapujába. Az első félidőben több gólt nem született.

Mbappét olykor ketten őriztékForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A második félidő elején újabb gólt szerzett a Rennes: Chimuanya Ugochukwu passza után Arnaud Kalimuendo érkezett középen tökéletes ütemben. A PSG legnagyobb helyzetét Verratti hagyta ki a 83. percben, az olasz középpályás lövését nagy bravúrral védte a Rennes kapusa.

Az utolsó félórában mindent megtettek a párizsiak, hogy gólokat szerezzenek, de még szépíteniük sem sikerült. A PSG négy győzelem után vereséget szenvedett hazai pályán, de Messiék még mindig vezetik a francia bajnokságot.


Ligue 1, 28. forduló

PSG-Rennes 0-2  (0-1)