Ebben a szezonban már nem focizhat az Arsenal sztárja

fbl Horizontal
Arsenal's Japanese defender Takehiro Tomiyasu receives medical treatment during the UEFA Europa League round of 16, second-leg football match between Arsenal and Sporting Lisbon at the Emirates Stadium in London on March 16, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Megműtötték az Arsenal japán válogatott futballistáját, Tomijaszu Takehirót, aki ennek köszönhetően már nem léphet pályára a szezonban.

A 24 éves hátvéd jobb térde a Sporting Lisszabon elleni Európa-liga-mérkőzésen sérült meg, és az eset után műteni kellett a focistát.

A sikeres beavatkozásra kedden került sor Londonban, ami egyúttal azt is magával vonta, hogy Tomijaszu ebben az idényben már nem léphet pályára.

Ugyanezen a mérkőzésen sérült meg az Arsenal francia válogatott védője, William Saliba is, aki emiatt lemaradhat az Európa-bajnoki selejtezőkről.

A 13-szoros bajnok együttes ugyan a nemzetközi kupasorozattól búcsúzott - a Sporting 11-esekkel jutott tovább -, de nyolcpontos előnyével magabiztosan vezeti a Premier League-et a második helyen álló, címvédő Manchester City előtt.