Pánik a focicsapatnál: sehol sem találják az angol válogatott játékost

2023.03.22. 18:20

Dele Alli nem veszi fel a telefont, amikor a Besiktastól hívják, így a török focicsapatnál már attól tartanak, hogy a játékost baleset érte a rossz időjárási körülmények között.

Az egykor csodagyereknek tartott, ám később megbukott angol középpályás a Besiktastól az utóbbi napokban szünetet kapott és a legutóbbi három találkozón nem is volt a keret tagja. Ám a válogatott szünet ellenére vasárnap ismét bajnoki vár a csapatra a Fenerbahce ellen, ahol Allinak is jelenése lenne, így már visszavárnák a klubhoz.

Dele Alli szünetet kapott, márciusban még nem játszott a Besiktas színeibenForrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Ali Atmaca

Senol Gunes vezetőedző azonban azt nyilatkozta, hogy Alli nem jelent meg az isztambuliak edzésén, és a telefonra sem válaszol. A török szakember úgy véli, ennek az eső lehet az oka, és attól tart, hogy játékosa balesetet szenvedett.Dele Alli nem tudott eljönni. Esik az eső, gondolom ezért. Próbáltunk hallani felőle, de nem tudtuk elérni telefonon sem. Remélhetőleg nem volt balesete."

A 37-szeres válogatott Alli jelenleg az Everton kölcsönjátékosaként szerepel a Besiktas csapatában, ahol a szezonban 15 mérkőzésen jutott szóhoz.

Forrás