Óriási botrány a Chelsea-nél, kirúghatják a sztárfocistát

2023.03.22. 08:35

A Chelsea gaboni csatára, Pierre-Emerick Aubameyang az előző hétvégén korábbi csapata, a Barcelona öltözőjében ünnepelte a Real Madrid elleni győzelmet. A londoni klubot felháborította az eset, és arra is sor kerülhet, hogy felbontják a futballista szerződését.

Tavaly szeptemberben igazolt a Barcelonától a Chelsea-hez Aubameyang, akit Graham Potter vezetőedző mostanság mellőz a csapatból, a tavaszi BL-keretben már nem is kapott helyet a gaboni csatár.

A 33 éves labdarúgó most amiatt került a figyelem középpontjába, hogy korábbi klubja, a Barcelona öltözőjében ünnepelte volt csapattársaival a Real Madrid ellen 2-1-re megnyert El Clásicót.

A rutinos támadó csak fél évig játszott a katalán sztárcsapatban, de Robert Lewandowski érkezése miatt már nem maradt számára hely, ezért távozott. Aubameyang a hírek szerint januárban szeretett volna visszatérni a Barcához, ám végül erre nem került sor. A gaboni futballista kontraktusa 2024 nyaráig érvényes a Chelsea-vel, de a londoni klubnál már azt fontolgatják, hogy ezt nem várják meg és idő előtt felbontják a szerződését.

Forrás