Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a paksi Varga Barnabást is először válogatta be a nemzeti csapatba. Az NB I góllövőlistájának az élén álló támadó alig várja, hogy pályára is lépjen az észtek elleni csütörtöki felkészülési mérkőzésen.

Éger László, Böde Dániel, Heffler Tibor, Fiola Attila, Szabó János, Hahn János és Ádám Martin után Varga Barnabás lehet az újabb válogatott játékosa, aki Paksról mutatkozhatna be az A-válogatottban.

Varga Barnabást a klub honlapja kérdezte bő három nap elteltével, hogyan éli meg a válogatottságot.

Varga Barnabás, az NB I gólkirályjelöltje dekázik Fotó: Polyák Attila - Origo

„Minden a legnagyobb rendben, jól érzem magam. Mindenki maximálisan befogadó volt, zökkenőmentesen ment tehát a beilleszkedés, például Martinnal is beszélgettünk már egy jót.

Ilyen légkörre és hangulatra számítottam, amit eddig tapasztaltam. Mindig időben és a legrészletesebben eljutnak hozzám a taktikai elvárások szövetségi kapitányunktól. Várom már a csütörtöki, Észtország elleni mérkőzésünket,

kíváncsi vagyok, hogy néz ki ilyenkor a válogatott meccsnap, és természetesen célom, hogy a pályán is bizonyíthassak" - árulta el a paksi támadó.