Nagelsmann után a barátnőjének kirúgását is elintézte a Bayern München

2023.03.24. 21:36

Miután pénteken hivatalosan is menesztette a Bayern München labdarúgócsapata Julian Nagelsmannt a vezetőedzői posztról, kiderült, hogy barátnője is elveszíti az állását.

A német szakember tavaly 15 év együttélés után vált el a feleségétől, azóta a Bild nevű német bulvárlap egyik újságírójával, Lena Wurzenbergerrel élt kapcsolatban.

Ugyan Wurzenbergert már a kapcsolatuk elején eltiltották attól, hogy a Bayern Münchennel kapcsolatos cikkek szerzője legyen, a bajor csapat öltözőjében bizalomhiányt teremtett, mert a játékosok attól féltek, ha valamit elmondanak Nagelsmannak, az kiszivárog a sajtóban – árulta el a csapat korábbi játékosa, Markus Babbel.

Lena Wurzenberger rengeteg Bayern-meccsen ott ült a lelátónForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A hónap elején az öltözőből kiszivárgó titkoktól való félelem fokozódott, amikor a Bayernnek olyan taktikai tervei jelentek meg a Bildben, amikről azóta sem tudni, hogyan kerülhettek nyilvánosságra.

Noha Nagelsmann távozásával az ehhez hasonló kiszivárogtatásoknak a gyanúja is megszűnik Wurzenbergert illetően, a Bild kiadója, az Axel Springer közleményben jelezte, hogy a nő áprilistól már nem lesz a cég alkalmazottja.

Eleget tettünk [a távozására vonatkozó kérésének], és sok sikert kívánunk neki a jövőben".  

Forrás