Az olasz foci botrányhőse keményen kritizálta hazája szövetségi kapitányát

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on June 03, 2018 Italy's national team forward Mario Balotelli (L) and Italy's head coach Roberto Mancini give a press conference on the eve of the international friendly football match between Italy and The Netherlands at the 'Juventus Training Center' in Vinovo. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő olasz labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezők első játéknapján hazai pályán 2-1-re kikapott Angliától. A mérkőzés után Roberto Mancini szövetségi kapitány részben az olasz csatárhiányt említette meg a vereség okának, de Mario Balotelli ellentmondott neki.

Az olasz csapatban kezdőként kapott helyet az argentin származású újonc, Mateo Retegui, a 23 éves középcsatár pedig rögtön góllal bizonyított Mancininek. Más azonban nem tudott betalálni a hazaiak részéről, Mancini pedig a csatárgondokat említette meg.

A 2012-ben döntős válogatott (botrány)hőse, Mario Balotelli azonban ezzel vitatkozott a közösségi médiában. A svájci Sion 32 éves támadója egyértelmű üzenetet címzett a szövetségi kapitánynak.

Mario Balotelli üzenete egyértelműen Mancininak szólt Forrás: instagram.com/mb459

– írta Balotelli, majd egy újabb üzenetben további mondatokat fűzött hozzá. –

Legfeljebb akkor tanulnak, amikor mégis minden tökéletesen alakult, de van, hogy még akkor sem."

Mancini és Balotelli kapcsolata már a Manchester Citynél sem volt felhőtlen, a csatár pedig 2018 óta nem volt tagja a válogatottnak – éppen abban az évben vette át a csapat irányítását Mancini.