Ádám Martintól a videóbíró elvett egy gólörömöt

2023.03.27. 23:27

A magyar labdarúgó-válogatott a vendég bolgár csapat felett aratott könnyed, 3-0-s győzelemmel kezdte hétfőn az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A meccs után a magyar csapat két gólszerzője, Ádám Mártin és Vécsei Bálint értékelte a látottakat.

"Erre készültünk a meccs előtt, hogy már az ellenfél térfelén letámadunk. Rengeteg lehetőségünk volt, rúgtunk is három gólt az első félidőben. Ennél jobban nem igazán lehet egy félidőt kezdeni. Sok mindent gyakoroltunk, élesek voltunk, mindenki száz százalék fölött teljesítet. Megérdemelt a siker.

Ádám Martin gólörömeFotó: Csudai Sándor - Origo

Most éreztem a legjobban magam, meg most volt a legjobb a csapat is. Régebben a tévében figyeltem, ahogy a meccs után éneklik a szurkolók a himnuszt, most a pályán érzékenyültem el. Sok munka van ebben, hogy 29 évesen átélhettem ezt is" - mondta Ádám Martin az M4 Sport kamerája előtt.

„Nagyon készültünk, hogy megnyomjuk az első negyedórát hazai pályán. Készültünk a pontrúgásokra is. Örülök, hogy gólt tudtam szerezni. A videózás alatt nem tudtam önfeledten örülni,de szerencsére megadták a gólt. Egész héten nyugodtan készültünk, magabiztosan. Az egész csapatnak volt önbizalma. Nyilván az észtek ellen volt hiányérzetünk, mert több góllal is nyerhettünk volna. Az első félidőben megmutattuk, hogy nagyon szeretnénk ebből a csoportból továbbjutni" – mondta a magyar válogatott első gólját lövő Vécsei Bálint.