Úszott a vérben egy ütközés után a Chelsea sztárja - videó

775940497 fbl Horizontal FOOTBALL WOMEN'S FOOTBALL
Chelsea's German midfielder Melanie Leupolz is treated by medical staff after being hurt in a collision with Lyon's Dutch midfielder Daniëlle van de Donk during the UEFA Women's Champions League quarter-final second leg football match between Chelsea and Lyon at Stamford Bridge, in London, on March 30, 2023. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett Melanie Leupolz, az angol Chelsea női labdarúgó-csapatának német középpályása. 

A Lyon elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójának a 65. percében Leupolz fejelt össze a franciák holland játékosával, Danielle van de Donkkal.

A játékvezető kissé késve állította meg a játékot, addigra Leupolz arca már úszott a vérben, alighanem egy orrtörés következményeként.

A német focistát hosszas ápolás után végül a 71. percben cserélték le, így már az orvosi szobából, majd a kispadról nézte végig, ahogy csapata 0-1-es rendes játékidőt, majd a 2-1-es hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra legyőzte a franciákat és bejutott a BL elődöntőjébe, ahol a legnagyobb esélyes FC Barcelonával fog találkozni, míg a másik ágon Arsenal-Wolfsburg meccset rendeznek majd.