Vágólapra másolva!
A szombati nap sem telt eseménytelenül, rengeteg érdekesség történt a sportvilágban április 22-én, ha lemaradt volna a legfontosabb eseményekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Korábban jégkorongozott, Mikayla Demaiter, akit igazán tehetséges kappusnak is tartottak, ám ő inkább az influenszerek világát vette célba a sport helyett. Most pedig olyan titok derült ki róla, amit aligha bánnak a rajongók, ugyanis az utóbbi időben már nem szeret melltartót hordani.

Hosszú Katinka még nem vonul vissza Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hosszú Katinka rendkívüli bejelentést tett a jövőjéről. Íme, a részteletek:

68 éves korában meghalt Günter Parche, aki azzal vált híressé, hogy 1993-ban a hamburgi tornán egy késsel hátbaszúrta Szeles Mónikát, aki akkor a világ legjobb teniszezője volt.

Meghalt a Szeles Mónikát hátba szúró bűnöző Forrás: AFP/-

A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Takács István aranyérmet nyert szombaton a zágrábi birkózó Európa-bajnokságon.

A Bundesliga 29. fordulójában a visszatérő Dárdai Pál vezetésével a Hertha hazai pályán 4-2-re kikapott a Werder Brementől, így nem tudott elmozdulni az utolsó helyről. A Bayern München hatalmas meglepetésre 3-1-es vereséget szenvedett az immár 10 meccs óta veretlen Mainz otthonában.

A 17 éves Lisztes Krisztián szárnyal a Fradiban Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A labdarúgó NB I 28. fordulójában az éllovas Ferencváros a 17 éves Lisztes Krisztián nagyszerű góljával 1-0-ra nyert az utolsó helyezett Vasas ellen az Illovszky Rudolf Stadionban.