Baráth Péter: Felemelő érzés egy ilyen hangulatú rangadón játszani

LISZTES Krisztián; BARÁTH Péter
Budapest, 2023. május 1. A gólszerző ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és csapattársa, Baráth Péter örül a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. május 1-jén. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Baráth Péter, a Ferencváros középpályása az Újpest elleni győztes derbi után nyilatkozva elmondta, szeretnék minél hamarabb bebiztosítani a bajnoki címet.

Az M4 Sport interjúja előtt a korábbi Fradi-játékos, Szűcs Mihály gratulált a télen a klubhoz érkező Baráth Péternek, azzal köszöntve a fiatal focistát, hogy első derbije után immár igazi fradistának tekinthető.

"A hangulat magáért beszélt, egy ilyen rangadón játszani felemelő érzés - mondta Baráth Péter. - Azért vagyok itt, hogy ilyen mérkőzéseket játsszak és segítsem a csapatot. Úgy érzem, hogy gyorsabb, dinamikusabb játékos lettem, és be tudtam illeszkedni a Fradiba.

Gondoltuk, hogy az elején az Újpest nyomni fog, kivártuk, hogy elfáradjanak egy kicsit, és aztán jöttünk mi. A végén természetesen az Újpest ment az eredmény után, egy gólt sikerült is szerezniük, de ez már nem befolyásolt semmit, és nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé. Szerintem mindenkinek sikerült helyre tennie magában a dolgokat, és mondhatjuk most már, hogy minden jó, ha a vége jó."