Vágólapra másolva!
Május első napján sem unatkoztak a sport szerelmesei, hiszen számos sportágban akadtak emlékezetes történések. Most egy cikkben mutatjuk a legérdekesebbeket!

Sajnos több tragédia is beárnyákolta a napot. A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers hivatalos közleményben jelentette be, hogy meghalt a játékosuk, Shaquil Barrett kétéves kislánya.

Sajnos több trgédia is történt Forrás: Shutterstock

Huszonöt éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Zalaegerszeg és a Pécs korábbi futballistája, Fujsz Richárd – közölte a halálhírt a baranyai klub a hivatalos Facebook oldalán.

A franciaországi Bonneuil-sur-Marne-ban éppen a barátaival ünnepelte a születésnapját Wilfried Florentin, amikor a nyílt utcán dulakodásba keveredett, és egy halálos kimenetelű pisztolylövés érte.

Elkészült a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság hivatalos imázsfilmje, amelynek a főszereplői az atlétika magyar és nemzetközi sztárjai, valamint a helyszín, azaz Budapest és a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központ.

Cristiano Ronaldo sem hagyta szó nélkül a pletykákat Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Az elmúlt hetekben Cristiano Ronaldo párkapcsolata tartotta lázban a világot, ugyanis sajtóhírek szerint a portugál klasszis viszonya megromlott szerelmével, Georgina Rodriguezzel. Az ötszörös aranylabdás futballista egy képpel reagált a pletykákra.

A Barcelona ugyan szombat este legyőzte a Real Betis csapatát, ezzel újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé, ám a katalán együttes játékosai közül nem mindenki lehetett felhőtlenül boldog a meccs után. Jules Koundé otthonába ugyanis betörtek, míg ő a pályán volt.

Amer Gojak volt az Újpest elleni meccs hőse Forrás: MTI/Illyés Tibor



A labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának fővárosi rangadóján a címvédő és listavezető Ferencváros 3-2-re legyőzte az Újpestet a Szusza Ferenc stadionban, ezzel nagy lépést tett az újabb címvédés felé.