Kiderült, mennyi pénzért térhet vissza Barcelonába Lionel Messi

PSG vs Lyon: French Ligue 1 foot,Football,FRA,France Football,France Ligue 1,France soccer,L Square
PARIS, FRANCE - APRIL 02: Lionel Messi of Paris Saint - Germain in action during the French Ligue 1 (L1) soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique Lyonnais (OL) at Parc des Princes stadium in Paris, France on April 02, 2023. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Korábban már többször is felröppent a sajtóban, hogy a szezon végén Lionel Messi elhagyja a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát - a francia klub két hétre felfüggesztette hétszeres aranylabdás világbajnokát, mert edzés helyett Szaúd-Arábiába utazott -, és visszatér az FC Barcelonához. A legfrissebb hírek szerint a világsztár argentin akár harmadannyi fizetésért is kész visszatérni a katalán együtteshez.

Az argentin szupersztár édesapja,

Jorge Messi már egy hónappal ezelőtt közölte a döntést a párizsi klub vezetőivel.

Sajtóhírek szerint a végleges szakításhoz vezető úton az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a PSG kedden két hétre fizetés nélkül eltiltotta az edzésektől Messit, aki engedély nélkül utazott Szaúd-Arábiába.

Lionel Messi a nyáron visszatérhet a Barcelonához Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Az RMC Sport értesülése szerint Messi - akinek a jövő hónapban jár a le a szerződése a PSG-nél, így ingyen távozik majd -

akár harmadannyi fizetésért is visszatérne korábbi sikerei helyszínére,

ahol 2004 és 2021 között profi pályafutását töltötte és a klub történetének legeredményesebb játékosaként távozott.

Fabrice Hawkins, az RMC Sports munkatársa arról írt, hogy

Messi csak arra vár, hogy a La Liga engedélyt adjon a pénzügyi gondokkal küzdő Barcelonának. Hozzátéve, hogy eközben a szaúdi al-Hilal rekordajánlatot készül tenni a világbajnok támadónak.